Gépbiztonság - Felügyelet - Teljesítmény
VÉSZ-KI modul még kisebb méretben!
Biztonság rendkívül keskeny házba telepítve

A több mint 80 éves német Dold vállalat új  RK5942 típusjelű vészleállító moduljával új mérföldkövet ért el a gépbiztonsági modulok miniatürizálásában.

A Dold RK5942 jelű modellje mindössze 17,5 széles, miközben kevesebb mint 70 mm mély. Különféle gyártók kínálatában elérhető a 22,5 mm széles gépbiztonsági vezérlő modul, azonban ezek a modulok nem csak szélesebbek, hanem kb. 120 mm-es mélységükkel jóval nagyobb térfogatúak. A Dold új moduljával a kapcsoló szekrényben takaríthatunk meg drága teret, miközben az eszköz szolgáltatásai nem csökkennek. Sőt, a Dold új modulja további előnyöket is kínál.

A vészleállító modul védelmet kínál ember és gép számára. Alkalmas gépbiztonsági áramkörök vezérlésére négyes biztonsági kategóriáig az EN 954-1 szabvány előírásai szerint, illetve az IEC 62061 besorolása szerint SIL CL 3 kategóriáig. A készülék elsődleges alkalmazási területe, gépek, berendezések egy csatornás vészleállítása. A modul kimenetei: egy darab biztonsági, redundáns záró érintkező, és egy félvezetős jelző kimenet. Két világító dióda ad tájékoztatást az aktuális üzemállapotokról.

A gépbiztonsági modulok kínálata rendkívül sokoldalú, a megfelelő modul kiválasztása, éppen a kínálat sokfélesége miatt, a felhasználó számára nehézséget okozhat. Cégünk tizenöt éve foglalkozik gépbiztonsági rendszerek kialakításával, ezért munkatársaink
műszaki tanácsadó tevékenységük során nem csak a gyártók képzéseire, de az eltelt évek tapasztalataira is támaszkodhatnak.

Adatlap letöltés a termékről itt.

 
< Előző   Következő >
Dold hírei, aktualitás
Új biztonsági fordulatszám-felügyeleti modul
Többfunkciós, integrált felügyeleti modullal bővítette kínálatát a DOLD. Ez az új biztonsági fordulatszám-felügyeleti modul, az UH5947 három funkciót foglal magában:
Tovább...
 
INFOMASTER SMS

– ellenőrzés, monitorozás, riasztás SMS-ben

A DOLD új innovatív INFOMASTER SMS rendszere hatékony távfelügyeleti és ellenőrzési lehetőséget valósít meg a gépek és berendezések üzemeltetése, valamint az épületautomatizálás területén.

Tovább...