Gépbiztonság - Felügyelet - Teljesítmény
Új biztonsági fordulatszám-felügyeleti modul
Többfunkciós, integrált felügyeleti modullal bővítette kínálatát a DOLD. Ez az új biztonsági fordulatszám-felügyeleti modul, az UH5947 három funkciót foglal magában:

alkalmas fordulatszám felügyeletére, nyugalmi állapot figyelésére és biztonsági ajtófelügyeletre is. A legtöbb gyártó ezekre a feladatokra külön-külön modult tervez. A fordulatszám-figyelés lehet automatikus vagy a felhasználó igényének megfelelően beállított is. A modult az előlapon elhelyezett LCD kijelző és nyomógombok segítségével egyszerűen állíthatjuk be mindenféle külső programozó egység vagy számítógép használata nélkül.

A fordulatszám felügyeletéhez a jelet egy jeladó vagy induktív érzékelők kimenete szolgáltatja. A jeladót (sin/cos, TTL, HTL) egy másolókábellel az RJ45-ös csatlakozón keresztül csatlakoztathatjuk
a modul megfelelő bemenetére. Az induktív érzékelők egyaránt lehetnek PNP- vagy NPN-kivitelűek, amelyeknek a tápellátásához nincs szükség külön tápegységre, mivel ezt a modul U1-, illetve U2-kapcsain levő feszültség is elláthatja.

A modul megfelel a PLe, a SIL3 vagy a SIL4 biztonsági kategóriának.
Beállítása és alkalmazása költséghatékony, ezért használója időt és pénzt takaríthat meg.
A gépbiztonsági modulok kínálata rendkívül sokoldalú, a megfelelő modul kiválasztása – éppen a kínálat sokfélesége miatt – nehézséget okozhat a felhasználó számára.

Cégünk közel húsz éve foglalkozik gépbiztonsági rendszerek kialakításával, ezért munkatársaink műszaki tanácsadó tevékenységük során nemcsak a gyártók képzéseire, de az eltelt évek tapasztalataira is támaszkodhatnak.

Adatlap itt.

 
< Előző   Következő >
Dold hírei, aktualitás
Multifunkcionális mérő relé Modbus csatlakozással - DOLD UG 9400
A VARIMETER PRO sorozat UG 9400 multifunkciós mérőreléje lehetővé teszi a paraméterek egyszerű beállítását, felügyeletét és diagnosztizálását Modbus RTU interfészen keresztül.
Tovább...
 
DOLD IK 3070/200 hibrid relé

Műszaki megoldás LED világítási rendszerek megbízható, gazdaságos kapcsolására

Tovább...