Gépbiztonság - Felügyelet - Teljesítmény
Termelékenység növeléséért
A DOLD vállalat kompakt szilárdtest reléi POWERSWITCH PH 9270 típusjel alatt, integrált felügyeleti funkciókkal egészültek ki.

dold cikkA szilárdtest relék alkalmazásának előnyei között említhető, hogy a hagyományos relékkel szemben rendkívül hosszú élettartamúak, csendben működnek, képesek magas kapcsolási frekvencia tartományban megbízhatóan, tartósan működni.

A DOLD reléi integrált felügyeleti funkciójuknak köszönhetően további előnyöket is nyújtanak: növelik a berendezések rendelkezésre állását. A felügyeleti funkció kiterjed a hálózati és kimeneti feszültségre, a félvezető rövidzárra és a túláramokra.

A PH9270 szilárdtest relé optimális thermikus jellemzőinek köszönhetően un hőmérsékletkritikus területeken is előnyösen alkalmazható úgymint műanyag- illetve gumifeldolgozás, csomagolástechnika, élelmiszeripar.

A funkciók sokfélesége ellenére a DOLD-nak sikerült megőriznie a relé kompakt formáját, ami helytakarékos alkalmazást tesz lehetővé. Opcionálisan a készülék elérhető hűtőbordás, sínre szerelhető kivitelben.
 
< Előző   Következő >
Dold hírei, aktualitás
Multifunkcionális mérő relé Modbus csatlakozással - DOLD UG 9400
A VARIMETER PRO sorozat UG 9400 multifunkciós mérőreléje lehetővé teszi a paraméterek egyszerű beállítását, felügyeletét és diagnosztizálását Modbus RTU interfészen keresztül.
Tovább...
 
DOLD IK 3070/200 hibrid relé

Műszaki megoldás LED világítási rendszerek megbízható, gazdaságos kapcsolására

Tovább...