Gépbiztonság - Felügyelet - Teljesítmény
Termékek
Kapcsolóeszközök

Biztonságtechnika
Megfigyelő technika
Teljesítményelektronika
Időzítés - / vezérléstechnika, relé
Installációs technika
 
A DOLD specialitását jelentik a legkülönbözőbb alkalmazásokra készített kapcsolóeszközök.
A számos szabványfunkciós készülék mellett a DOLD sokéves tapasztalatot szerzett egyedi, gazdaságos megoldások kifejlesztésében is.

 

 
NYÁK-ba építhető biztonsági relé
Dold biztonsági reléDOLD NYÁK-ba építhető biztonsági relé
Biztonsági kapcsolók, biztonságtechnika
Miniatűr relé
 
DOLD, hogy a vevői magas minőségi igényeit kielégítse, kapcsolóeszközeiben saját tervezésű és készítésű, NYÁK-ba építhető biztonsági reléket használ. Különös fénypontot jelent a biztonsági relé a kényszervezetésű érintkezőkkel. Ezeket biztonsági reléket csakúgy, mint a többi nagy értékű nyomtatott áramkörbe építhető relét a DOLD sokfajta kivitelben készíti.
 
Vezérlőszekrény házak, Elosztó burkolatok

Dold vezérlés
A DOLD már több évtizede foglalkozik műanyagból és fémlemezből készülő házak, burkolatok tervezésével és gyártásával. A DOLD cég, lévén saját maga is különböző házsorozatok felhasználója, legjobb ismerője azoknak az extráknak, amitől egy ipari ház kitűnőre vizsgázik a gyakorlatban.

Döntő szerepet játszanak ebben a változatos csatlakozási technikák.

Magától értetődően a vevőink egyéni igényeit is figyelembe vesszük, mint színek, nyílások, nyomatos vagy lézeres feliratozás.

A következő oldalakon a DOLD sínszerelésű műanyagház-sorozatai láthatók.

 

 
Dold hírei, aktualitás
DOLD RE 6909 vezetékes engedélyező kapcsoló és vezérlő modul
Előfordul, hogy a gépeket, berendezéseket speciális esetben olyan körülmények között kell működtetni, amikor a veszélyes tér nyitottá válik, vagy éppen a veszélyzónában kell munkát végeznünk. Ilyen például a karbantartás, szervizelés, üzembe helyezés ill. gépbeállítás.
Tovább...
 
Multifunkcionális mérő relé Modbus csatlakozással - DOLD UG 9400
A VARIMETER PRO sorozat UG 9400 multifunkciós mérőreléje lehetővé teszi a paraméterek egyszerű beállítását, felügyeletét és diagnosztizálását Modbus RTU interfészen keresztül.
Tovább...