Gépbiztonság - Felügyelet - Teljesítmény
Multifunkcionális mérő relé Modbus csatlakozással - DOLD UG 9400
A VARIMETER PRO sorozat UG 9400 multifunkciós mérőreléje lehetővé teszi a paraméterek egyszerű beállítását, felügyeletét és diagnosztizálását Modbus RTU interfészen keresztül.

ug9400Az UG 9400 többfunkciós mérőreléje gazdaságos és felhasználóbarát megoldást kínál az 1 és 3 fázisú feszültségellátó rendszerek felügyeletére.

A gépek és berendezések folyamatos felügyeletével jelentősen megnövelheti az üzem rendelkezésre állását, és elkerülheti a költséges leállásokat és javításokat. A mérőrelék alkalmasak az elektromos és fizikai üzemi értékek megbízható ellenőrzésére. A követelményektől függően egyszerre figyeli a háromfázisú hálózatot túl-/alulfeszültség értékét, feszültségaszimmetriát, túl-/aluláramot, cos phi-t, frekvencia és fázissorrendet. Egyfázisú hálózaton is használható.

Az akár kilenc mérési funkció kiválasztása és az integrált Modbus RTU interfész révén a készülék ideálisan alkalmas az összetett és kiterjedt üzemek egyszerű felügyeletére.

A folyamatos felügyeletnek köszönhetően megelőző karbantartásra is alkalmazható.

A készülék nagy előnye a nagy, akár 690 V-ig terjedő feszültségmérési tartomány, valamint a mérési bemenet, a buszinterfész, a segédfeszültség és a relékimenet közötti nagy átütési szilárdság.

A VARIMETER PRO sorozat UG 9400 multifunkciós mérőreléje lehetővé teszi az egyszerű paraméterezést, felügyeletet és diagnózist a Modbus RTU interfészen keresztül.

A mindössze 22,5 mm széles házban akár kilenc mérési funkció is kombinálható.

A felügyeleti funkciók egymástól függetlenül beállíthatók. Az UG 9400 két relékimenettel rendelkezik. Minden egyes felügyeleti funkciót az 1. és/vagy a 2. reléhez lehet rendelni tetszés szerint.

Az árammérési tartomány 12 A-nél nagyobb kiterjesztéséhez egy áramváltó csatlakoztatható, amelynek átalakítási aránya a Modbuson keresztül paraméterezhető.

Műszaki adatok:
Rövid leírás
Részletes adatlap

 
< Előző
Dold hírei, aktualitás
DOLD RE 6909 vezetékes engedélyező kapcsoló és vezérlő modul
Előfordul, hogy a gépeket, berendezéseket speciális esetben olyan körülmények között kell működtetni, amikor a veszélyes tér nyitottá válik, vagy éppen a veszélyzónában kell munkát végeznünk. Ilyen például a karbantartás, szervizelés, üzembe helyezés ill. gépbeállítás.
Tovább...
 
Multifunkcionális mérő relé Modbus csatlakozással - DOLD UG 9400
A VARIMETER PRO sorozat UG 9400 multifunkciós mérőreléje lehetővé teszi a paraméterek egyszerű beállítását, felügyeletét és diagnosztizálását Modbus RTU interfészen keresztül.
Tovább...