Gépbiztonság - Felügyelet - Teljesítmény
Megbízható védelem tűz és kiesés ellen
Univerzális áramfigyelő földelt hálózatokhoz (B típusú) előzetes figyelmeztetés funkcióval.

Mérési tartomány 10mA - 3A.

Az elektromos berendezések szigetelési hibáinak korai felismerésével megelőzhetők a kiesések. Elektronikusan szabályozott hajtások, kapcsoló üzemű tápegységek, töltőberendezések vagy elektronikus előkapcsolóval szerelt világítótestek használata esetén felléphetnek magas hiba egyenáramok, amelyeket a szokásos áramfigyelők nem ismernek fel.

A DOLD varimeter sorozat IP5883 univerzális áramfigyelője az egyszerűbb A típusú áramfigyelőkkel ellentétben érzékeli az egyen- és váltófeszültségű komponenssel rendelkező hibaáramot is. A különbözeti árammérésen alapuló hibaáram figyelés egy külső áramváltón keresztül történik.

Az Fi-védőkapcsolóval ellentétben a különbségi áramfigyelő a hibafelismerésekor nem kapcsolja le a hálózatot, hanem csak kijelzi a hibát. A különbségi áramot kijelző tömbkijelző mellett LED-ek mutatják az üzemképességet, az előzetes figyelmeztetést és a riasztást.

Az IP5883 további jellemzői többek között:
érszakadás felismerés, tesztfunkció és az Fi-védőkapcsolókkal ellentétben beállítható előzetes figyelmeztető jelzés. Ezzel a készülék korai információt nyújt, és költségtakarékos célzott karbantartási lépések tehetők, mielőtt még a berendezés leállna.
 
< Előző   Következő >
Dold hírei, aktualitás
Multifunkcionális mérő relé Modbus csatlakozással - DOLD UG 9400
A VARIMETER PRO sorozat UG 9400 multifunkciós mérőreléje lehetővé teszi a paraméterek egyszerű beállítását, felügyeletét és diagnosztizálását Modbus RTU interfészen keresztül.
Tovább...
 
DOLD IK 3070/200 hibrid relé

Műszaki megoldás LED világítási rendszerek megbízható, gazdaságos kapcsolására

Tovább...