Gépbiztonság - Felügyelet - Teljesítmény
Gépkárok megelőzése
 Terhelésfigyelők ipari hajtásokhoz

A DOLD-sorozat terhelésfigyelői opcionálisan rendelkeznek relés vagy analóg kimenettel. Mindkét készüléktípus alkalmas az elektromos ipari hajtások változó motorterhelés melletti hatásos teljesítményének mérésére.

Míg a BH9097 terhelésfigyelő relés kimenettel rendelkezik és 2 külön beállítható határértéket figyel, addig a BH9098 terhelésszabályozó terhelésfüggő, galvanikusan leválasztott analóg, választhatóan 0-20 mA és 0-10 V vagy 4-20 mA közötti jelet szolgáltat.

A variméterek 1- vagy 3-fázisú terheléseket figyelhetnek, 60 W - 48 kW közötti teljesítményértékekre kaphatók. Induláselnyomás és kioldás késleltetés forgógombokkal állítható. Az optimális kijelzés LED-ekkel biztosított.
 
A BH9097 felhasználási területeihez tartozik a gépeknél a szerszámkopás, járás nehézségei, torlaszok, eltömődés, ékszíjszakadás figyelése. A BH9098 alkalmas elektromos hajtások vezérlésére és szabályozására, valamint folyamatvezérlésre.
 
< Előző
Dold hírei, aktualitás
Multifunkcionális mérő relé Modbus csatlakozással - DOLD UG 9400
A VARIMETER PRO sorozat UG 9400 multifunkciós mérőreléje lehetővé teszi a paraméterek egyszerű beállítását, felügyeletét és diagnosztizálását Modbus RTU interfészen keresztül.
Tovább...
 
DOLD IK 3070/200 hibrid relé

Műszaki megoldás LED világítási rendszerek megbízható, gazdaságos kapcsolására

Tovább...