Gépbiztonság - Felügyelet - Teljesítmény
Frekvenciaváltó gépbiztonsági alkalmazásokhoz

DOLD-SAFEMASTER® S
A termelékenység és a gépbiztonsági színvonal együttes növelése.

A német Dold új, rendkívül sokoldalú biztonsági frekvenciaváltót dobott piacra. Integrált tulajdonságai az új frekvenciaváltót széles körben alkalmazhatóvá teszik.

A Dold  új UH5947 jelű biztonsági frekvenciaváltója a SAFEMASTER® S – széria tagja. Az UH5947  ötvözi a sokoldalú képességeket, az egyszerű üzembehelyezéssel és a kényelmes üzemeltetéssel.

Az eszköz rendkívül sokoldalú: nyugalmi állapot, megadott érték alatti, feletti fordulatszám figyelése, illetve automata üzem egyaránt lehetséges, emellett az eszköz tartalmaz egy biztonsági ajtó felügyeleti modult is. Az EN ISO 13849-1 és az EN/IEC 62061 szerint a termék kielégíti a PL e/Kat 4 illetve a SIL CL3 követelményeit.

Az UH5947 jelű biztonsági frekvenciaváltó további alkalmazási előnye, hogy rendkívül felhasználóbarát paraméterező, és állapotjelző felülettel rendelkezik. A kijelzőről leolvasható a beállított határérték, az aktuális fordulatszám, és sok egyéb szabadon beállítható kiértékelő funkció eredménye.

A DOLD UH5947 biztonsági frekvenciaváltója az integrált funkciók – biztonsági fordulatszám, nyugalmi állapot, ajtófelügyelet – és az egyszerű paraméterezés és üzembe helyezés révén növeli a termelékenységet, és a gép biztonsági színvonalát.

 
< Előző   Következő >
Dold hírei, aktualitás
Multifunkcionális mérő relé Modbus csatlakozással - DOLD UG 9400
A VARIMETER PRO sorozat UG 9400 multifunkciós mérőreléje lehetővé teszi a paraméterek egyszerű beállítását, felügyeletét és diagnosztizálását Modbus RTU interfészen keresztül.
Tovább...
 
DOLD IK 3070/200 hibrid relé

Műszaki megoldás LED világítási rendszerek megbízható, gazdaságos kapcsolására

Tovább...