Gépbiztonság - Felügyelet - Teljesítmény
Dold termékek
Vezérlőszekrény házak, Elosztó burkolatok

 
A DOLD már több évtizede foglalkozik műanyagból és fémlemezből készülő házak, burkolatok tervezésével és gyártásával. A DOLD cég, lévén saját maga is különböző házsorozatok felhasználója, legjobb ismerője azoknak az extráknak, amitől egy ipari ház kitűnőre vizsgázik a gyakorlatban. Döntő szerepet játszanak ebben a változatos csatlakozási technikák. Magától értetődően a vevőink egyéni igényeit is figyelembe vesszük, mint színek, nyílások, nyomatos vagy lézeres feliratozás. A következő oldalakon a DOLD sínszerelésű műanyagház-sorozatai láthatók.
  
 
NYÁK-ba építhető relék
DOLD NYÁK-ba építhető relék
 
Biztonsági kapcsolók
Miniatűr relék
 
DOLD, hogy a vevői magas minőségi igényeit kielégítse, kapcsolóeszközeiben saját tervezésű és készítésű, NYÁK-ba építhető reléket használ. Különös fénypontot jelentenek a biztonsági relék a kényszervezetésű érintkezőkkel. Ezeket csakúgy, mint a többi nagy értékű nyomtatott áramkörbe építhető relét a DOLD sokfajta kivitelben készíti.
 
Kapcsolóeszközök
Biztonságtechnika
Megfigyelő technika
Teljesítményelektronika
Időzítés-/ vezérléstechnika, relék
Installációs technika
 
A DOLD specialitását jelentik a legkülönbözőbb alkalmazásokra készített kapcsolóeszközök.
A számos szabványfunkciós készülék mellett a DOLD sokéves tapasztalatot szerzett egyedi, gazdaságos megoldások kifejlesztésében is.
 
 
 
 
< Előző
Dold hírei, aktualitás
Új biztonsági fordulatszám-felügyeleti modul
Többfunkciós, integrált felügyeleti modullal bővítette kínálatát a DOLD. Ez az új biztonsági fordulatszám-felügyeleti modul, az UH5947 három funkciót foglal magában:
Tovább...
 
INFOMASTER SMS

– ellenőrzés, monitorozás, riasztás SMS-ben

A DOLD új innovatív INFOMASTER SMS rendszere hatékony távfelügyeleti és ellenőrzési lehetőséget valósít meg a gépek és berendezések üzemeltetése, valamint az épületautomatizálás területén.

Tovább...