Gépbiztonság - Felügyelet - Teljesítmény
CANopen PLC Minimaster DX5504

A reléiről, külön féle vezérlő és biztonsági moduljairól híres német DOLD egy PLC-t integrált CANopen interfésszel egy IP67-es védettségű házba, amelyen 4-4 digitális be- és kimenetet helyezett el.

Az új eszköz lehetőséget kínál arra, hogy klasszikus kapcsolószekrény funkciókat a terepre helyezzünk. Amit a decentralizált automatizálás a nyitott terepi busz architektúra kiterjesztésével elindított, az ezzel az eszközzel konzekvensen tovább vihető: Intelligens szigetekhez jutunk, amelyek önállóan képesek automatizálási feladatokat felügyelni, és  további gép és berendezés részekkel együttműködni.

A karbantartás és javítás idejére a kapcsolószekrényeket ki kellett nyitni, a motrokat le kell állítani, a Dold IP67-es védettségű modulját alkalmazva erre nem lesz szükség: A LED állapotjelzőkön keresztül azonnal, a terepen láthatjuk a vezérlés státuszait. A Dold IP67-Minimaster–Program segítségével ezt az előnyt az érzékelő-beavatkozó szinttől egészen a PLC-ig élvezhetjük.

A CoDeSys bázisú Dold szoftver megfelel az IEC61131-3 szabvány előírásainak. A programozás RS232 csatlakozón keresztül lehetséges.

Alapkivitelben a Minimaster egy akkumulátor-pufferelt valósidejű órával, és egy 16 kB kapacitású eseménynaplóval rendelkezik. 

A Minimaster-program kiegészül digitális ki- és bemenetekkel, melyek védettsége IP67, és  CANopen interfésszel.

A Dold PLC minimaster DX5504 típusa tovább bővíti az automatizált rendszerek decentralizációjának lehetőségét. A Minimaster rendszer egyszerűen bővíthető, így szolgáltatásai az adott alkalmazás igényeihez alakíthatók. Amennyiben kiegészítő gépbiztonsági funkciók alkalmazása szükséges az adott rendszer kialakításához, úgy a Dold biztonsági rendszereiből a Safemaster M CANopen ideális megoldást kínál a bővítésre.

Adatlap letöltés a termékről itt.

 
< Előző   Következő >
Dold hírei, aktualitás
Multifunkcionális mérő relé Modbus csatlakozással - DOLD UG 9400
A VARIMETER PRO sorozat UG 9400 multifunkciós mérőreléje lehetővé teszi a paraméterek egyszerű beállítását, felügyeletét és diagnosztizálását Modbus RTU interfészen keresztül.
Tovább...
 
DOLD IK 3070/200 hibrid relé

Műszaki megoldás LED világítási rendszerek megbízható, gazdaságos kapcsolására

Tovább...