Gépbiztonság - Felügyelet - Teljesítmény
Biztosan csomagolva
Szilárdtest relé fűtőáramkörök vezérlésére és felügyeletére

A csomagolástechnikában használt gépek, munkafolyamataikhoz gyakran igényelnek fűtőáramköröket pl. fólia hegesztéséhez. Amennyiben az üzemeltető a csomagológép fűtőáramkörének hibáit nem észleli időben, a csomagolandó termék hiányos csomagolást fog kapni. Minél később észleljük az áramkör hibáját, annál több selejtet fogunk termelni.

 
A Dold vállalat POWERSWITCH sorozatának BH9251 típusjelű szilárdtest reléje alkalmas csomagológépek fűtőáramköreinek vezérlésére, felügyeletére, és a hibák, zavarok ideje korán történő felismerésére.

A készülék a hálózati feszültség ingadozását +-20%-ig kompenzálja, ezért a hálózati feszültség okozta mérési hibák nem okoznak téves riasztást.

A DOLD reléje a túláramokat pl: földzárlatot relékimeneten keresztül képes jelezni, míg a hibaállapotokat, illetve a relé üzemállapotait LED állapotjelzőkön keresztül jelzi.


 
< Előző   Következő >
Dold hírei, aktualitás
Multifunkcionális mérő relé Modbus csatlakozással - DOLD UG 9400
A VARIMETER PRO sorozat UG 9400 multifunkciós mérőreléje lehetővé teszi a paraméterek egyszerű beállítását, felügyeletét és diagnosztizálását Modbus RTU interfészen keresztül.
Tovább...
 
DOLD IK 3070/200 hibrid relé

Műszaki megoldás LED világítási rendszerek megbízható, gazdaságos kapcsolására

Tovább...