Gépbiztonság - Felügyelet - Teljesítmény
Biztonsági kapcsoló - vándorkulcsos megoldással kombinálva
SAFEMASTER® STS - Kombinált gépbiztonsági rendszer...

Az E.DOLD & Söhne KG új, kombinált gépbiztonsági rendszert fejlesztett ki, hogy egyre szélesebb körben tudja kielégíteni a folyamatosan növekvő vevői igényeket. Ez a biztonsági rendszer – amelyet a DIN EN ISO 13849-jelű szabvány szerint terveztek, és a TÜV minősített – egy rendszeren belül kombinálja a biztonsági kapcsolók, elektromágneses reteszek és a vándorkulcsos megoldások előnyeit. A modulokból álló szerkezet a legmagasabb fokú rugalmasságot és biztonságot nyújtja a felhasználóknak, maximálisan kielégítve azok elvárásait.

A SAFEMASTER STS megfelel a legújabb biztonsági szabványoknak, és kielégíti a 2006/42/EG-számú berendezés-irányelvek követelményeit is. A rendszer egyszerre tartalmaz elektromos és mechanikus modulokat. Már a legegyszerűbb modulok kombinációja is lehetővé teszi – a vezetékezés nélküli, tisztán mechanikai reteszeléseknél is – a DIN EN ISO 13849-1-jelű szabvány szerinti PL e szintet vagy Kat. 4 biztonsági fokozatot.

A rendszer a SAFEMASTER STS elektromos moduljainak segítségével alkalmazható a gyakran használt belépési pontok és más olyan ajtók, burkolatok felügyeletére is, amiket csak ritkán használnak (pl. karbantartó ajtók), vagy amelyek mechanikusan zárhatók. Előnye, hogy nem szükséges a teljes rendszert bekábelezni a távoli ajtók használata esetén sem. Ezzel kábelezési költségek és kiadások takaríthatók meg mindamellett, hogy a védelem működése és hatékonysága zavartalan marad.

A gyártó magas minőségű, ügyfélorientált megoldásokat kínál a piac résztvevőinek, nemcsak a gépbiztonság, hanem a felügyeleti- és teljesítményelektronikák területén is.

 
< Előző   Következő >
Dold hírei, aktualitás
Multifunkcionális mérő relé Modbus csatlakozással - DOLD UG 9400
A VARIMETER PRO sorozat UG 9400 multifunkciós mérőreléje lehetővé teszi a paraméterek egyszerű beállítását, felügyeletét és diagnosztizálását Modbus RTU interfészen keresztül.
Tovább...
 
DOLD IK 3070/200 hibrid relé

Műszaki megoldás LED világítási rendszerek megbízható, gazdaságos kapcsolására

Tovább...